Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

Psihoterapie pentru copil si familie

Psihoterapii


    Multi parinti se intreaba de ce este necesar sa se adreseze unui psiholog pentru a le rezolva problemele pe care acestia le au cu proprii copii. In multe cazuri nu este suficient sa-ti doresti sa fii un parinte bun si sa aplici propria experienta in educatia copilului tau.
    Viata unui copil poate fi perturbata sau chiar afectata sever,  intr-un un moment sau altul, de evenimentele (unele nefericite) care se petrec in familia lui. Unele dintre aceste evenimente pot deranja superficial viata copilului, altele insa pot provoca crize grave care-i afecteaza existenta in profunzime.
    Exemple de astfel de evenimente sunt: moartea ori spitalizarea unui parinte, divortul parintilor, problemele psihice ale acestora, nasterea unui frate, boala copilului sau unele interventii chirurgicale, inceperea scolii.              

    Soaptele, privirile celor din jur, plansul, tacerile, in cursul unui divort, furia si cuvintele dure schimbate intre parinti pot traumatiza in asa masura copilul, incat el se va intreba tot mai des daca nu cumva el este responsabil de aceste pierderi/schimbari. Exista, de asemenea, cateva pericole la care sunt expusi copiii in interactiunile lor cotidiene din mediul lor de viata: scoala, cartierul in care locuiesc, grupurile de prieteni.
    Ca parinti, este firesc sa incercati sa-i feriti de astfel de evenimente sau pericole. Exista un instinct natural care va indeamna sa-i protejati de trauma fizica sau psihica si este adevarat ca adeseori reusiti in astfel de actiuni. Sunt insa situatii carora nu stiti sa le faceti fata, in care nu stiti cum este mai bine sa procedati asa incat nici copilul si nici relatia cu el sa nu aiba de suferit.
    In astfel de situatii psihologul este cel care da repere parintilor, ii ajuta sa gestionze, sa inteleaga, sa rezolve situatiile dificile, de crize prin care familia trece la un moment dat. Apeland la serviciile unui psiholog, acesta va fi disponibil, va va respecta, va fi sincer si atent cu dumneavoastra, va va intelege, va fi discret si impreuna veti gasi o solutie.box_top


Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top

Dependenta de jocuri de noroc


Dependenta de jocuri de noroc

Mai multe detalii
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top