Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

VIATA DE LA PUNCTUL ZERO ! APLICATII ALE HIPNOZEI ERICKSONIENE: 2 sept. 2011

Workshop-uri


Se vor folosi tehnici de psihoterapie, psihodrama , art-terapie, terapie spirituala, relaxare, meditatie, tehnici de respiratie, gandire pozitiva, dezvoltarea creativitatii, activarea resurselor interioare  si puterii personale.

Atelierul de psihoterapie se adreseaza persoanelor care au suferit de o deceptie in dragoste,  care traiesc o stare de suferinta, dezamagire, neincredere,  tristete, furie,  neputinta si durere, devalorizandu-se sau poate simtindu-se lipsiti de putere, dupa o experienta dura de viata,  fara perspectiva sau lipsiti de motivatie,

In acest workshop, vom invata impreuna cum sa devenim autonomi , sa ne vindecam prin noi metode de comportament,  astfel incat sa putem intelege ceea ce am trait, sa putem evita suferinta in viitor, a putem intelege prezentul dintr-o perspectiva noua si sa invatam sa traim bucurandu-ne de intreaga dulceata a vietii.

O vom lua de la capat altfel!

Vom invata prin tehnici speciale sa ne aliniem cu partea puternica din fiecare si impreuna vom vindeca partea din noi care este ranita.

Vom fi mai intelepti si mai puternici impreuna! Pentru ca meritam!

Workshopul se adreseaza persoanelor care au nevoie de optimizare, gandire pozitiva, dezvoltarea creativitatii, activarea resurselor interioare si puterii personale.

Modulul va cuprinde si interventii de hipnoza care iti pot transforma viata, ridica vibratia si ajuta la nivel constient si incosntient.

Workshopul va va conduce spre un nivel mai adanc al intelegerii si veti descoperi interconectivitatea dintre inconstient si vindecare.

Inducerea transelor hipnotice are ca scop  un insight in autotransformare si o evolutie in explorarea intelesurilor atat in relatie cu ei insisi cat si in relatie cat si cu ceilalti.

Program: 16 - 21

Taxa: 100 lei

Se elibereaza adeverinta pentru orele de Dezvoltare Personala.

Inscrieri : contact@aquamarin.ro

Tel : 021.326.52.90 ; 0745.633.474 ; 0724.222.522

www.aquamarin.ro» Inapoi la workshop-uri

box_top
Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top