Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

GRUP DE TERAPIE PSIHO-SEXUALA PENTRU FEMEI: 2014

Workshop-uri


Grupul de Terapie Psiho-Sexuala este pentru acele femei care doresc sa se cunoasca mai bine din punct de vedere emotional si sexual, sa depaseasca anumite blocaje ce le impiedica sa aiba o viata sexuala satisfacatoare, sa imbunatateasca relatia intima cu partenerul si sa valorizeze potentialul energetic al sexualitatii, in toate aspectele vietii lor.

Intr-o ambianta calda, deschisa, sub indrumarea unui terapeut cu experienta, in conditii de totala confidentialitate (se va semna un contract de confidentialitate cu fiecare participant in parte), vei putea vorbi despre secretele tale cele mai ascunse, despre fanteziile tale, despre dificultatile tale, fara teama de a fi judecata, criticata, dezaprobata -esti acceptata exact asa cum esti.

Sexul nu mai este un tabu; s-a trecut de la excesiva pudoare a secolului XIX la decadenta si vulgaritate. Care este normalitatea? Cat de departe sa mergem pentru a "ne simti bine"? Din ce in ce mai multe femei se intreaba: o sa ma lase pentru alta daca nu fac ce imi cere? Traim inconjurati de sex, dar sexul e mai gol ca niciodata.

Pe langa multe lucruri noi din inepuizabila sfera a sexualitatii pe care le poti afla, ti se ofera posibilitatea de a depasi anumite blocaje, inhibitii, prin diverse tehnici din terapia psiho-sexuala moderna, care vor fi explicate pe larg, pentru a putea fi practicate acasa.

Multi medici contemporani au ajuns la concluzia, de mult sustinuta de medicina alternativa de altfel, ca afectiunile ginecologice au deseori radacini in atitudinea fata de sexualitate si de relatiile cu cei importanti.

Vom dezbate pe larg aceste opinii si vom cauta impreuna solutii pentru o viata plina de iubire, implinire si echilibru. Redescoperirea magnetismului dintre tine si partener, pastrarea si transformarea acestei forte ce va uneste, sunt doar cateva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul grupului, din perspectiva diverselor orientari terapeutice moderne fundamentate pe invataturi spirituale milenare.

Se recomanda participarea la minim 7 sedinte pentru a beneficia de efectele terapeutice ale grupului.

Moderator - psihoterapeut Daniela Petrescu, cu experienta in Terapia Psiho-Sexuala de Cuplu

                                                                           Pentru detalii accesati www.aquamarine.ro» Inapoi la workshop-uri

box_top
Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top