Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

Psihoterapie psihanalitica

Tipuri psihoterapie


Daca uneori reactionezi altfel decat iti doresti si nu reusesti sa te corectezi chiar daca incerci, daca sunt situatii in care te simti vinovat fara a-ti intelege vina, daca te simti prins intr-o lume care nu iti apartine, daca ai impresia ca rolul cotidian pe care il joci iti este strain, daca te gandesti ca viata ta trece repede si fara sens, cauta raspunsuri prin psihoterapia psihanalitica.

Psihoterapia psihanalitica este tehnica dezvoltata din psihanaliza care iti ofera sansa unei relatii in care sa te intalnesti cu imaginea ta.In realitatea cabinetului, vei sta fata in fata cu terapeutul si vei fi liber sa spui tot ceea ce iti trece prin minte, tot ceea ce simti sau crezi. In intalnirile tale cu terapeutul veti construi o relatie diferita de toate relatiile pe care le-ai trait pana acum. De doua sau chiar o data pe saptamana, timp de 45 de minute, vei calatori in propriul tau univers, ghidat de terapeutul tau.

Terapeutul va fi acolo pentru a te asculta, a-ti intelege si reflecta trairile, oricare ar fi acestea, pentru ca fiecare traire pe care o risipesti te indeparteaza de tine. Terapeutul te va asculta asa cum esti si vei simti cat de important este fiecare sentiment pe care il ai, cat de importante sunt trairile pe care uneori le ocolesti fara voie.

A te putea privi in oglinda pe care o reprezinta terapeutul inseamna a te vedea asa cum esti, a te intalni si sub aspecte pe care acum nu le cunosti. Prin psihoterapie psihanalitica, a te privi in oglinda va deveni o modalitate de a-ti regasi parti din tine pe care le-ai pierdut candva.

Acest periplu se poate desfasura timp de mai multe luni, pentru ca destinatiile depinde de tine.» Inapoi la tipuri psihoterapie

box_top
Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top