Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

Remedii florale Bach

Psihoterapii


CE SUNT REMEDIILE FLORALE  BACH
    In primul rand, sunt un dar din partea naturii, flori din plante salbatice si neotravitoare. Din aceste flori se prepara remedii care ne echilibreaza emotiile si ne ajuta sa vindecam acea parte a fiintei noastre atat de expusa stresului si traumelor -  planurile mental si emotional.
    In alte cazuri, florile ne pot sustine in remedierea unor imperfectiuni ale personalitatii, care se cer a fi transformate pentru a ne putea bucura pe deplin de viata. Intre sentimente si boala exista o relatie de cauzalitate  si precedenta, adica dezechilibrele emotionale, preced si determina boala fizica, prin slabirea sistemului imunitar si a vitalitatii. Schimbarea atitudinii fata de boala, viata, fata de cei din jur si noi insine determina o recuperare mai rapida, prin activarea potentialului de vindecare.
   Aplicatii:
  - Rezolvarea traumelor psiho-emotionale,
  - Regasirea echilibrului interior, lasand armonia si pacea sa se reverse in vietile noastre,
  - Vindecarea unor afectiuni fizice, atunci cand acestea reflecta un dezechilibru interior,
  - Manifestarea partii pozitive a personalitatii noastre astfel incat sa ne putem bucura mai mult de relatiile cu cei din jur,
  - Eliminarea stressului prin echilibrarea sentimentelor de ingrijorare, teama, nesiguranta, anxietate, etc.,
-   Prevenirea imbolnavirilor, usurarea suferintei si combaterea bolii.

     In functie de situatie,  exista doua modalitati in care ne putem ajuta cu remediile florale Bach: intern sau atunci cand este cazul le putem folosi si ca aplicatii externe.

    Remediile florale Bach se pot picura in apa plata, ceai, se pot amesteca chiar si in mancare, mai ales in cazul animalelor si al copiilor. Se pot lua la orice ora din zi sau din noapte, inainte, in timpul sau dupa masa, eficienta remediilor fiind aceeasi.

    In starile acute, sentimentele se pot schimba de la o zi la alta, uneori chiar de la o ora la alta, iar remediile trebuie schimbate in consecinta. Asadar, in starile trecatoare, ocazionale, pentru o echilibrare rapida a emotiilor si a comportamentului se picura remediile selectionate intr-un pahar cu apa plata: cate 2 picaturi din fiecare esenta individuala si cate 4 picaturi daca dorim sa adaugam Rescue Remedy. Din acest pahar se iau inghitituri mici, din timp in timp, pana ne revenim.

    Pentru  tratarea unor dezechilibre emotionale mai vechi sau adanc inradacinate este necesara prepararea unei sticlute de tratament, (continand o combinatie de maxim 6-7 remedii) din care se iau zilnic picaturi pentru o vreme mai indelungata. Doza minima zilnica: 4 picaturi de 4 ori pe zi. Bineinteles ca putem lua chiar mai des, spre exemplu de 6-8 ori pe zi. Ceea ce este important este sa nu luam mai putin de patru picaturi de patru ori pe zi.

 
 box_top


Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top

Dependenta de jocuri de noroc


Dependenta de jocuri de noroc

Mai multe detalii
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top