Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

Psihiatrie

Psihoterapii


  Psihiatria este disciplina medicala care se ocupa cu studiul bolilor psihice, al tulburarilor mintale, al etiologiei si patogenezei lor.

    Deasemenea, are in atentie organizarea asistentei si stabilirea masurilor profilactice, terapeutice si de recuperare a bolnavului cu afectiuni psihice.

    Examenul psihiatric presupune recunoasterea existentei unei tulburari, sesizarea semnificatiei ei, stabilirea etiologiei acestei tulburari, intelegerea personalitatii si corelarea cu varsta pacientului.

    Tulburarea mentala este definita in DSM IV ca un pattern sau  sindrom psihologic sau comportamental semnificativ clinic care apare la un individ si care este asociat cu detresa prezenta (ex. un simptom suparator) sau incapacitate (deteriorare in unul sau in mai multe domenii de functionare) sau cu un risc crescut de a suferi moartea, durerea, infirmitatea sau o pierdere importanta a libertatii.

    Examinarea psihiatrica are doua parti: istoricul care descrie evolutia bolilor prezente si trecute si care furnizeaza informatii despre familie si alte informatii personale si examenul starii mentale, care constituie evaluarea formala a gandirii, dispozitiei si comportamentului curent al pacientului.box_top


Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top

Dependenta de jocuri de noroc


Dependenta de jocuri de noroc

Mai multe detalii
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top