Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

Homeopatie

Psihoterapii


Ce este homeopatia?

    Homeopatia este o metoda terapeutica ce stimuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului folosind medicamente numite remedii homeopate. Homeopatia va ajuta sa atingeti un nivel mai bun de sanatate care va va permite sa renuntati la medicamente sau alte terapii si sa depasiti limitarile impuse de boala, dobandind mai multa libertate.

CE SE POATE TRATA PRIN HOMEOPATIE?
    Orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi abordata homeopatic. Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc. Homeopatia se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitate, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc.

IN CE CONSTA TRATAMENTUL?
    Remediul homeopatic se prezinta sub forma de granule, tablete sau, mai rar, pulbere care se dizolva pe limba. Uneori se administreaza in apa si se ia conform indicatiilor. Frecventa de administrare este stabilita de medic si trebuie respectata intocmai. Daca sunt necesare mai multe prize, remediul trebuie pastrat la adapost de lumina si mirosuri puternice.
    Inainte si dupa remediu este recomandat sa nu beti, sa nu mancati, sa nu fumati si sa nu va spalati pe dinti macar 20 de minute. Pe perioada tratamentului (si chiar dupa aceea) este bine sa evitati cafeaua si produsele ce contin menta, eucalipt, camfor, acestea putand sa interfereze cu actiunea remediului.
    Daca folositi alte medicamente sau suplimente nutritionale trebuie sa informati medicul care va va sfatui cum sa procedati in continuare. Trebuie sa aveti in vedere ca unele medicamente cum sunt antibioticele, preparate pe baza de cortizon, hormonii, etc. pot sa antidoteze actiunea remediului.box_top


Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top

Dependenta de jocuri de noroc


Dependenta de jocuri de noroc

Mai multe detalii
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top