Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

Gemoterapie

Psihoterapii


        Gemoterapia (termen acceptat pentru usurinta folosirii de catre bolnavi) este o modalitate de tratament descoperita si initiata de Dr. Pol Henry, care foloseste substante vegetale de origine embrionara.

        De aceea, termenul corect este terapie meristematica - tesuturile embrionare vegetale numindu-se meristeme. Medicamentele se obtin prin extractie hidro-glicero-alcoolica, rezultand macerate glicerinice. Tesuturile vegetale tinere in stare proaspata sunt amenti, muguri, mladite, radicele, scoarta de ramuri tinere, seva, seminte si contin un complex impresionant de minerale, oligoelemente, enzime, necesare functionalitatii normale a organismului si Energia care sustine in fiecare an renasterea Naturii.

        Organismul uman primeste astfel un dar nepretuit de la planeta pe care ne nastem - Pamantul - un organism viu la randul sau.

        Individul bolnav primeste energia care il ajuta sa duca lupta cu haosul produs de agresivitatea si complexitatea bolilor.

        Tratamentul cu meristeme - gemoterapia - ne arata si ne aminteste de fiecare data cat de generos si minunat este Universul din care venim si planeta pe care ne nastem, ajutandu-ne astfel, sa parcurgem cu bine calatoria noastra terestra.box_top


Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top

Dependenta de jocuri de noroc


Dependenta de jocuri de noroc

Mai multe detalii
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top