Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

MASTER IN CONSILIERE GENETICA: 9-11 sept. 2013

Formari in psihoterapie


Va informam ca Departamentul de Psihologie Clinica si Psihoterapie (UBB) organizeaza un nou concurs de admitere la Masteratul de Consiliere Genetica.

Programul reflecta o tendinta majora la nivel international, de integrare a psihologiei (consilierii/psihoterapiei) si biologiei (genomica). Consilierea genetica ofera indivizilor informatii despre afectiunile care au cauze genetice sau care se transmit in familie, ii   ajuta sa inteleaga riscul personal sau pentru ceilalti membri ai familiei si le explica ce teste, ce strategii de preventie sau de interventie sunt potrivite pentru aceste afectiuni. Consilierul genetic asista persoanele implicate in a lua decizii informate in legatura cu propria sanatate, sanatatea familiei si ii poate ajuta in planificarea si orientarea familiala.

Masterul de Consiliere Genetica se adreseaza psihologilor , medicilor , biologilor , psihopedagogilor , asistentilor medicali si persoanelor interesate de acest domeniu sau care au in familie membri diagnosticati cu o boala genetica ori copii cu tulburari de dezvoltare sau retard mintal.

Masteratul ofera competente in consiliere genetica si formare in consiliere psihologica cognitiv comportamentala pentru cei eligibili (absolventi de psihologie). Studentii eligibili (conform Colegiului Psihologilor din Romania) care doresc sa faca formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala vor putea sa urmeze cursurile teoretice aferente formarii ca audienti la masteratul de Tehnici Psihologice urmand ca apoi in colaborare cu Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania sa obtina certificatul de psihoterapeut cognitiv-comportamental sub supervizare.

Înscrierile vor avea loc in perioada 9-11 septembrie 2013, intre orele 9-12 , str. Republicii 37, la secretariatul pentru invatamant la distanta.

Examenul de admitere va avea loc in 13 septembrie.

Informatii suplimentare: www.clinicalpsychology.ro      

ramonamoldovan@psychology.ro

Director de departament

Conf. univ. dr. Anca Dobrean

Director program masteral

Prof. univ. Dr. Daniel David

Responsabil program masteral

Lect. univ. dr. Ramona Moldovan» Inapoi la formari

box_top
Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top