Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

TERAPIA DEPENDENTEI DE JOCURILE DE NOROC: 27 febr. 2016

Evenimente


Va invitam la un nou workshop, in cadrul caruia ne vom familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei, riscurile aparitiei dependentei, semnele emotionale si comportamentale dupa care recunoastem o persoana dependenta, consecintele acestui comportament asupra jucatorului si a familiei sale, instrumentele de diagnosticare si metodele de tratament ce si-au dovedit eficienta pana in prezent.

La final, vom prezenta in detaliu etapele unui model de terapie pentru dependenta de jocuri de noroc, care a fost aplicat cu succes la nivelul tarii noastre.    

Vom afla si cum este recomandat sa ne comportam cu persoanele dependente de jocuri de noroc, in calitate de prieteni sau membri ai familiei acestora.

Sunt invitati sa participe psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, medici, studenti, alti specialisti si persoane interesate de acest domeniu.

Coordonator workshop: Prof. Univ. Dr. Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, formator-supervizor, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala, coordonator al programului Joc responsabil, membru al Comitetului Filialei Teritoriale Bucuresti a Colegiului Psihologilor din Romania, Comisia clinica, autoare a cartilor "Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucatorii dependenti si familiile acestora", "Psihoterapia jocului de sansa patologic", "Pathological gambling in Romania", recomandate pe site-ul Asociatiei Europene pentru Studiul Gamblingului - EASG.           

Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel: 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro» Inapoi la evenimente

box_top
Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top