Clinica Aquamarin - psihoterapie
menu_l menu_r
box_top

Primul Congres International de Coaching Cognitiv-Comportamental: 12-15 iunie 2014

Evenimente


Coaching-ul cognitiv-comportamental este acea interventie psihologica care se ocupa cu dezvoltarea si optimizarea personala, profesionala si rezolvarea problemelor de viata. Domeniul coaching-ului este unul de anvergura la nivel international, iar Şcoala Clujeana de Psihologie Clinica este unul dintre promotorii principali ai abordarii cognitiv-comportamentale in coaching, primul curs universitar si primul program post-universitar in domeniu fiind introduse in cadrul programelor de studii ale acesteia. Pentru a incuraja dezvoltarea domeniului, Şcoala va organiza intre 12-15 Iunie 2014 Primul Congres International de Coaching Cognitiv-Comportamental.

Congresul il are ca presedinte pe prof. univ. dr. Daniel David iar presedinte onorific al evenimentului este profesorul Arthur Freeman, de la Midwestern University, SUA. Programul Congresului cuprinde prezentari stiintifice, mese rotunde, demonstratii ale abordarii cazurilor si workshop-uri sustinute de experti de renume international in interventii cognitiv-comportamentale, printre care prof. Windy Dryden de la University of London, Marea Britanie, prof. Dominic DiMattia de la University of Bridgeport, SUA, prof. Michael J. Cavanagh de la University of Sydney, Australia.

Termenul de inscriere cu taxa redusa a fost extins pana la data de 30.10.2013 iar termenul de inscriere a abstractelor pentru programul stiintific este 15.12.2013. Studentii care trimit abstracte se pot inscrie apoi cu taxa speciala. Cele mai bune doua abstracte vor fi premiate cu cate un premiu constand in inregistrare gratuita la Congres. Pentru mai multe detalii accesati site-ul Congresului la www.iccbc2014.ro.» Inapoi la evenimente

box_top
Prima sedinta de evaluare este gratuita

box_top
name Vezi toate noutatile
box_top box_top
name
Daca doresti sa ai contact cu ultimele noutati despre noi lasa-ne mai jos email-ul tau
Nume: Email:
box_top box_top
name
Emailcontact@aquamarin.ro
Telefon: 0724 222 522
0745 633 474
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucuresti
Contacteaza-ne
box_top